O nama

Phoenix Marine

Phoenix Marine je specijalizirani distributer high performance gumenjaka za hrvatsko tržište. Ponuda obuhvaća mnoštvo modela za sport, razonodu i profesionalnu primjenu do 11 metara dužine.

Uz stručne savjete možete personalizirati i opremiti plovilo prema vašim zahtjevima i željama.

Za više slika i sve vezano za plovila, molimo posjetite našu facebook stranicu.

Uz to Phoenix Marine nudi usluge chartera i turističkog smještaja (apartmani i sobe) na otoku Rabu, Hrvatska.

Što je to što naše gumenjake izdvaja od ostalih?

Postoje dva osnovna tipa gumenjaka, sa širokim V i sa dubokim V trupom. I jedni i drugi imaju svoje prednosti i mane. Duboki V je odličan za otvoreno more, dobro "drži more" i omogućava ugodnu vožnju u svim vremenskim uvjetima. Na valovima fino amortizira udarce tako da nema klasičnog "lupanja", ali zato traži jače motore i ima veću potrošnju. Široki V s druge strane treba manje konja pa troši i manje goriva, ali se ne ponaša tako dobro na uzburkanom moru, loše "drži" more i pri najmanjim valovima imamo neugodno lupanje.

Hydrosport gumenjaci nude najbolje iz oba svijeta. Duboki V i jako uski pramac omogućavaju probijanje valova i ugodnu vožnju bez lupanja po svim vremenskim uvjetima. Da bi smanjili potrošnju i omogućili manje motore u Hydrosportu su razvili revolucionarni model trupa sa stepenicom. Ova stepenica pod trup uvlači zrak koji povećava uzgon i razrađuje more tako da ono razrađeno dolazi do propelera što omogućuje lakše i brže izglisiravanje. Naši modeli od preko 5 m mogu izglisirati već sa 30 konja!

Da bi dokazali izdržljivost naših gumenjaka i motora napravili smo testnu vožnju Rab - Dubrovnik - Rab u jednom danu. 411 nautičkih milja u malo više od 12 sati. Možemo se pohvaliti i pobjedom na drugoj tradicionalnoj rapskoj utrci Rab Gommoni Race - gdje je naš Hydrosport 646 pomeo konkurenciju u kojoj je bilo i jačih i većih gumenjaka.

Da ne ostane sve na gumenjacima - u ponudi imamo i fishermane s istim revolucionarnim trupom, koji isto tako dobro drže more, imaju malu potrošnju i glisiraju sa malim motorima.

Želite znati više o našim uslugama?

Kontaktirajte nas

Promo

Video zapisi

Adresa: Barbat 87
               51280 Rab
               Hrvatska

E-mail: phoenixmarinecroatia@gmail.com

Telefon: +385 95 9032134,
                +385 95 9100030

© 2024 Phoenix Marine. All Rights Reserved. Designed By IqMedia